PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet, miten niitä kannattaa lähteä hyödyntämään? Aivan ensimmäisenä on mainittava se, että olemassa on sekä laadukkaita pitkävetovihjeitä, että ei-niin-laadukkaita vihjeitä. Erot ovat itse asiassa merkittäviä ja ne parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet erottaa nopeasti ynnä muista vihjeistä. Sinällään se, että vihjeiden laadussa on eroja, ei ole mikään ihme, sillä pitkävetovihjeitä on tarjolla todella paljon – kiitos internetin ihmeellisen maailman.

Mutta miten ne parhaat ilmaiset veikkausvihjeet sitten löytää? Vedonlyöjän tehtäväksi jää käydä läpi tarjolla olevia vihjeitä ja seurailla sitä, miten ne osuvat, mikäli sitä todella haluaa erottaa jyvät akanoista.

Yksi erittäin näkyvä merkki on kuitenkin asiantuntevuus, sillä ilmaisia pitkävetovihjeitä on ihan aidosti olemassa ammattilaisten tekeminä. Tuo asiantuntevuus paistaa läpi vihjeen: mikäli esimerkiksi joku pelaaja on sivussa ottelusta, sitä ei vain todeta ääneen, vaan asiansa osaava vihjaaja osaa käsitellä tuon poissaolon merkityksen monipuolisesti ottelun lopputuleman kannalta.

Asiantunteva vihjaaja osaa myös tarjota muita mielenkiintoisia yksityiskohtia kohteesta kuin vain niitä yleisiä tilastoja. Laadukas vihjeiden laatija nimittäin tuntee sarjan, siellä pelaavat joukkueet ja joukkueiden pelaajat perinpohjaisesti, jolloin hän kykenee käsittelemään saamaansa tietoa otteluun liittyen täysin eri tavalla kuin taas tavallinen tallaaja; usko siis pois – sinä tulet kyllä erottamaan hyvin nopeasti hyvän, keskinkertaisen ja huonon vihjaajan toisistaan vihjeitä lukiessasi.

VOIMALUVUT OSANA VOITOLLISTA VEDONLYÖNTIÄ

Vedonlyöntiin liittyy paljon erikoista termistöä ja yksi tällainen termi, joka saattaa olla sinulle täysin vieras, on voimaluku. Voimaluvut ovat itse asiassa monien kohdalla osa vedonlyöntiä, ja nimenomaan voitollista sellaista; seuraavassa käymme siis läpi tätä kyseistä termiä eli mitä se konkreettisesti tarkoittaa.

Kaikkein fiksuin tapa kertoa, mitä voimaluvut tarkoittavat vedonlyönnissä, on käsitellä asiaa esimerkin kautta. Otetaan siis esimerkiksi jääkiekon SM-liiga eli Liiga, jossa joukkueita on 15.

VOIMALUVUT

Voimalukujen käyttäjä jakaa nämä 15 joukkuetta kolmeen viiden joukkueen lohkoon, mutta ei todellakaan sattumanvaraisesti: ensimmäiseen lohkoon tulevat mestarisuosikit, toiseen lohkoon keskikasti ja kolmanteen lohkoon ne lähtökohtaisesti heikoimmat joukkueet.

Ykköskorin joukkueille annetaan voimaluvuksi vaikkapa 1500, kakkoskorin joukkueille 1250 ja kolmoskorin joukkueille 1000. Kuvitellaan, että Ilves kuuluu kakkoskoriin ja SaiPa kolmoskoriin, jolloin voimaluvut joukkueiden välillä menevät 1250-1000.

Näitä edellä mainittuja Ilveksen ja SaiPan voimalukuja lähdetään sitten muokkaamaan, kun joukkueet kohtaavat. Vedonlyöjä ottaa huomioon joukkueiden vireystilan, loukkaantumiset, ottelun merkityksen, kotiedun merkityksen, keskinäiset tilastot, mahdolliset pelaajasiirrot/valmentajanvaihdoksen ja niin edelleen. Kun nämä edellä mainitut asiat on otettu huomioon, voimaluvut voivat olla esimerkiksi 1500-750.

TASAPELIN TODENNÄKÖISYYS

Kun voimaluvut on saatu selville, sen jälkeen selvitetään tasapelin todennäköisyys; esimerkiksi ottelun korkeat panokset ja tiukat edelliset kohtaamiset nostavat tuota todennäköisyyttä.

Kuvitellaan, että todennäköisyys tasapelille Ilves-SaiPa-ottelussa on 20%. Tässä kohtaa jäljelle jäävä 80% jaetaan Ilveksen ja SaiPan välillä voimalukujen mukaisesti. Ensiksi lasketaan voimaluvut yhteen eli 1500+750=2250.

Sitten suoritetaan laskutoimitus 80/2250=0,0355555556. Ilveksen voiton todennäköisyys lasketaan laskutoimituksella 1500×0,0355555556, ja Saipan 750×0,0355555556. Ilveksen voiton todennäköisyys on 53,33%, SaiPan voiton 26,66% ja tasapelin siis se 20%.

ODOTUSARVOT

Homma ei ole vielä paketissa, vaan seuraavaksi selvitetään odotusarvot, ja jatketaan samalla esimerkillä eli olemme nyt siis selvittäneet, että Ilveksen voiton todennäköisyys on 53,33%, tasapelin 20% ja SaiPan voiton 26,66%.

Kuvitellaan, että NordicBet tarjoaa otteluun kerroinasetelman 2,10 – 3,90 – 2,95. Odotusarvo lasketaan kertomalla kerroin ja todennäköisyys keskenään eli Ilveksen kohdalla 2,10×0,5333 (Kärppien todennäköisyys muutettu desimaaleiksi). Vastaus on 1,11993. Tasapelin odotusarvo on 3,90×0,20=0,78. SaiPan voiton odotusarvo on 2,95×0,2666=0,78647.

Kaikki odotusarvot, jotka ovat 1,00 paremmalla puolen ovat ylikertoimia. Toisin sanoen Ilvekselle tarjolla oleva kerroin 2,10 on ylikerroin ja pelivalinnan odotusarvo on positiivinen eli pitkässä juoksussa tällaisia kohteita pelaamalla kyse on voitollisesta vedonlyönnistä. Sen sijaan tasapeli ja SaiPan voitto sisältävät negatiivisen odotusarvon eli niitä ei kannata pelata.

ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET EIVÄT TARKOITA HUONOJA VIHJEITÄ

Vuonna 2021 pitkävetovihjeitä on tarjolla paljon myös ilmaiseksi. Ilmaiset pitkävetovihjeet eivät ole kuitenkaan yhtä kuin huonot vihjeet: tarjolla on toki myös niitä ei niin laadukkaita vihjeitä, mutta sitten on myös niitä parhaita pitkävetovihjeitä, jotka ovat aidosti ammattilaisten laatimia.

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet ovat siis ehdottomasti työkalu, jota jokaisen vedonlyöjän kannattaa hyödyntää. Ja, kuten aiemmin olemme todenneet, ne jyvät erottaa helposti akanoista.

Esimerkiksi Jalkipeli.com vihjeet ovat nimenomaan ammattilaisten laatimia asiantuntevia vihjeitä, ja mikä parasta – ilmaisia sellaisia. Näin ollen sinun ei tarvitse uhrata senttiäkään pelikassastasi siihen, että saat vedonlyöntiin avuksesi asiansa osaavat vetovihjaajat ja heidän laatimat vetovinkit.

MAKSULLISET PITKÄVETOVIHJEET EIVÄT OLE AUTOMAATTISESTI HYVIÄ VIHJEITÄ

Siinä, missä ilmaiset pitkävetovihjeet eivät ole missään nimessä automaattisesti huonoja, vaan itse asiassa ne voivat olla parhaita tarjolla olevia pitkävetovihjeitä, vihjeiden maksullisuus ei myöskään ole tae mistään hyvästä.

Jokainen toimii tietenkin oman harkintansa mukaan, ja parhaat maksulliset veikkausvihjeet ovat ehdottomasti hyviä, mutta niistä joutuu edelleenkin maksamaan. Ja pahimmassa tapauksessa sitä maksaa vihjeistä, jotka eivät oikeasti ole hyviä eli tuottavia.

Kannattaa siis ihan ensimmäisenä hyökätä niiden ilmaisten pitkävetovihjeiden pariin ja metsästää sieltä ne parhaat mahdolliset vihjeet; vasta sen jälkeen kannattaa harkita maksullisia vihjepalveluita, mikäli et ole jostain odottamattomasta syystä tyytyväinen niihin ilmaisiin parhaisiin pitkävetovihjeisiin.

KANNATTAAKO PITKÄVETOVIHJEIDEN YHTEYDESSÄ OLEVAT TARJOUKSET HYÖDYNTÄÄ?

Kun menet lukemaan ne parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet, ne antavat sinulle arvokasta tietoa kohteesta, jota olet pelaamassa. Kaiken kukkuraksi vihjeen laatija on tehnyt jo kerroinvertailun – toisin sanoen pääset vihjeen kautta käsiksi parhaaseen mahdolliseen kertoimeen eli markkinatoppiin, joka pelivalinnallesi on tarjolla; tämä on ensiarvoisen tärkeää voitollisessa vedonlyönnissä.

Mitä todennäköisimmin huomaat myös sen, että sivustolla ja esimerkiksi vihjeen perässä vastaan tulee bonustarjouksia. Kyse on siis vedonlyöntibonuksista, joita on tarjolla esimerkiksi rekisteröitymisen yhteydessä. Mutta kannattaako nämä vedonlyöntibonukset sitten hyödyntää?

Ehdottomasti kannattaa, mikäli bonuksen kierrätysvaatimukset ovat maltilliset. Jalkipeli.com tarjoaakin suomalaisille vedonlyöjille ne parhaat vedonlyöntibonukset, joten ainakin niistä kaikista kannattaa todellakin ottaa kaikki ilo irti: bonusten avulla sinulla on mahdollisuus kasvattaa esimerkiksi pelikassaasi nopeammin ja siten pääset myös nopeammin suurempiin voittoihin käsiksi.

VOITOLLINEN VEDONLYÖNTI VAATII AIKAA JA KÄRSIVÄLLISYYTTÄ

Edes parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet eivät ole täydellisiä. Jokaiselle vedonlyöjälle tulee hyviä putkia ja huonoja putkia – myös ammattilaisille – joten lyhyessä juoksussa homma ei välttämättä lähde rokkaamaan. Sen sijaan pitkässä juoksussa sitä on mahdollista päästä käsiksi siihen voitolliseen vedonlyöntiin.

Voitollinen vedonlyönti vaatii siis töitä, aikaa ja kärsivällisyyttä. Sinun tulee esimerkiksi pitää kirjanpitoa lyömistäsi vedoista, pelata fiksusti pelikassasi mukaisesti, hyödyntää aina parhaat kertoimet, laskea voimalukuja, todennäköisyyksiä, rajakertoimia ja/tai odotusarvoja, pelata maltillisesti single-kohteita sekä hyödyntää vedonlyöntibonukset & hoitaa niiden kierrätysvaatimukset.

Voitollinen vedonlyönti ei siis ole mikään pikajuoksu, jossa voisit odottaa isoja potteja välittömästi, vaan se on paremminkin sanottuna pitkän matkan kestävyysjuoksu, jossa maltti on valttia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLAISIA PARHAAT ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET OVAT?

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet ovat jokaiselle vedonlyöjälle arvokas työkalu. Vaikka olisitkin jo pitkällä vedonlyöntisi kanssa, ja sinulla olisi asiantuntemusta esimerkiksi jostain tietystä sarjasta todella paljon, ulkopuolinen ammattilaisen mielipide ei ole ikinä pahasta.

Parhaat vedonlyöntivihjeet tunnistaa todella helposti, juuri siitä asiantuntevuudesta. Niissä ei siis jäädä vain yleisten kaikkien saatavilla olevien tietojen valoon, vaan niitä tietoja osataan aidosti soveltaa käytäntöön ja kohteisiin, minkä lisäksi parhaat vihjeet pureutuvat syvälle pieniin pelit ratkaiseviin nyansseihin.

OVATKO VEDONLYÖNTIBONUKSET HUIJAUSTA?

Vedonlyöntibonukset eivät ole huijausta, vaan ne ovat bookereiden tapa houkutella uusia asiakkaita sisään. Vuonna 2021 kilpailu vedonlyöntiyhtiöiden välillä on niin hurjaa, että pelaajille on tarjolla todella paljon rahanarvoisia etuja – toisin sanoen siis vedonlyöntibonuksia.

Jalkipeli.com tarjoaa suomalaisille vedonlyöjille nämä parhaat vedonlyöntibonukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä niissä on maltilliset kierrätysehdot, ja niillä saa nopeutettua esimerkiksi oman pelikassan kasvatusta.

Kaikki internetin ihmeellisessä maailmassa tarjolla olevat bonukset eivät kuitenkaan ole välttämättä sellaisia, että ne kannattaisi hyödyntää, sillä joissain bonuksissa kierrätysvaatimukset saattavat olla pilvissä.

OVATKO MAKSULLISET VIHJEET AINA LAADUKKAITA?

Pitkävetovihjeiden maksullisuus ei itsessään takaa laadukkaita vihjeitä. Toki laadukkaita maksullisia vihjepalveluita löytyy, mutta niin löytyy myös erinomaisia ilmaisia pitkävetovihjeitä, jotka ovat usein jopa niitä maksullisia vihjeitä parempia.

Jääkiekon MM-kisat 2022 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma