PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat lähes ilmaista rahaa

Kyllä, luit oikein – ilmaista rahaa! Otsikossa käytetty ”lähes” on kuitenkin se pieni silta, joka tulee pelaajan sekä vedonlyöntiyhtiön tarjoaman rahasumman väliin, sillä täysin ilman vaivaa ei pelaaja pääse kuitenkaan rikastumaan. Vedonlyöntibonuksissa on nimittäin tietynlaisia kierrätysehtoja, joita myös kaikki parhaat nettikasinot antavat. Nämä kierrätysehdot pelaajan täytyy läpäistä, mikäli tämä meinaa lähteä peliyhtiöltä kävelemään bonusrahapotin kera.

Mitä pienemmät nämä kierrätysehdot kuitenkin ovat, niin sitä paremmaksi vedonlyöntibonus voidaan luokitella. Kaikista parhaat vedonlyöntibonukset ovat siis niitä bonuksia, jotka pitävät sisällään mahdollisimman kepeät kierrätysehdot. Kierrätysvaatimus voi hyvinkin olla vaikka vain 4-kertainen, joka tarkoittaisi esimerkiksi 200 euron talletusbonuksessa 800 euron kierrätysvaatimusta. Kun pelitilillä on bonuksen ansiosta 400 euroa ja kierrätettävää 800 euroa, saa olla melkoinen seppä mikäli tuossa kierrätyksessä epäonnistuu.

Kierrätysvaatimuksen lisäksi myös kierrätysaikaa on tarjolla reippaasti, eikä minimikerroinvaatimusta ole hilattu liian ylös. Alimmiltaan markkinoilta löytyy minimikerroinvaatimuksia jopa 1,40-kertoimilla, joka sallii lähes jokaisen mahdollisen kohteen pelaamisen. Ja vaikka bonuksessa olisi minimikerroinvaatimuksena standardimainen 1,80, ei tämäkään hirveästi urakkaa vaikeuta, sillä pelattavaa löytyy linjojen molemmin puolin yllin kyllin.

Myös aikarajoitus on usein pelaajaa kohtaan reilu, ja sitä onkin tarjolla usein yhdestä kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Ehdit siis katsomaan ja punnitsemaan jokaisen pelivalintasi huolellisesti läpi, eikä sinun tarvitse ase ohimolla etsiä huonoja pelikohteita lajeista, joista et tiedä yhtään mitään. Parhaat vedonlyöntibonukset ovat siis yksinkertaisesti niin edullisia paketteja pelaajan näkökulmasta, että näitä bonuksia ei vain voi missata.

Vedonlyöntibonukset ja talletusmenetelmät

Kun vuosi on 2021 ja pelaaja voi halutessaan liikutella rahaa jos milläkin metodilla, täytyy vedonlyöntibonuksia lunastaessa kuitenkin lähes aina käyttää verkkopankkitalletusta. Tämä perustuu ihan puhtaasti siihen, ettei vedonlyöntibonuksia käytettäisi väärin, sillä jokainen tervetuliaistarjous on voimassa vain yhden kerran.

Pankkitalletuksella pystytään varmistumaan siitä, että pelaaja on oikeasti ensimmäistä kertaa liittymässä peliyhtiön asiakkaaksi, eikä tämä ole esimerkiksi neljäs kerta, kun bonushimoinen pelaaja avaa tilin vain mahtavan, rahanarvoisen bonustarjouksen perässä. Vanhoille asiakkaille tarjotut talletusbonukset sen sijaan voi lunastaa mitä tahansa talletusmetodia käyttäen, joten heti ensimmäisen talletuskerran jälkeen voit palata takaisin sinulle mieluisaan rahansiirtotapaan.

Sallitut talletusmenetelmät on kuitenkin aina eroteltu sivuston bonusehdoissa, joten voit käydä tekemässä pikaisen visiitin bonusehtoihin, ja tarkistaa, että mitkä talletusmenetelmät ovat tervetuliaistarjousta lunastaessa kiellettyjä. Poikkeuksiakin nimittäin löytyy, ja joissain harvoissa tapauksissa bonuksen voi lunastaa esimerkiksi Skrill- tai Neteller -talletuksella.

Vedonlyöntibonukset pääsee kierrättämään hyödyntämällä Ilmaiset Pitkävetovihjeet, sillä laadukkaat vetovihjeet tarjoavat parhaan odotusarvon vedoille.

Onko Veikkauksella vedonlyöntibonuksia?

Veikkauksella ei valitettavasti ole vedonlyöntibonuksia. Suomen tarkkojen rahapelilakien takia Veikkaus ei saa jakaa asiakkailleen vedonlyöntibonuksia, joten pelaajien täytyy lähteä kansainvälisien peliyhtiöiden pariin, mikäli ilmaiset vedot sekä talletusbonukset kiinnostavat.

Vedonlyöntibonuksien lisäksi Veikkaus pitää hallussaan yhtä markkinoiden surkeinta palautusprosenttia. Tästä tittelistä ei todellakaan voi olla ylpeä, sillä Veikkaus voi valitettavasti tehdä ainoana rahapelejä Suomessa tarjoavana yhtiönä kertoimillaan mitä haluaa. Veikkauksen kertoimilla ei siis pystytä kilpailemaan kansainvälisiä peliyhtiöitä vastaan, joten myös tämä on yksi suuri syy, miksi pelaajan kannattaa vaihtaa ulkomailta käsin hallinnoitaville peliyhtiöille pelaamaan.

Saanko lunastaa niin paljon vedonlyöntibonuksia kuin haluan?

Kyllä saat. Vaikka Veikkaus ei saa jakaa Suomessa vedonlyöntibonuksia, saavat suomalaiset pelaajat lunastaa niitä kansainvälisiltä peliyhtiöiltä. Meille ei myöskään ole asetettu mitään rajoituksia bonustarjouksien suhteen, kuten esimerkiksi naapurimaa Ruotsiimme on. Ruotsista käsin pelaavat pelaajat saavan ottaa vastaan vain tervetuliaistarjouksen, mutta tämän jälkeen bonushanat menevät täysin kiinni.

Olemme siis täällä pohjolassa erittäin onnekkaita sen suhteen, että me pääsemme nauttimaan myös vanhoille asiakkaille kuuluvista etutarjouksista. Vanhoille asiakkaille on säännöllisesti jaossa esimerkiksi talletusbonuksia, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, cashback-bonuksia sekä korotettuja kertoimia. Näitä kaikkia saa lunastaa niin paljon kuin sielu sietää, joten ei muuta kuin kaikki mahdolliset vedonlyöntibonukset hyötykäyttöön!

Suomalaiset voivat saada myös kutsun vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamiin VIP-ohjelmiin, joihin pääsevät vain pieni prosentti sivustolla pelaavista pelaajista. VIP-asiakkuus mullistaakin vedonlyönnin sitten kokonaan, sillä tarjolla on mahtavia pelaamista parantavia etuja, kuten esimerkiksi oma tilinhoitaja, VIP-asiakaspalvelu, suuremmat panos-, talletus- ja nostorajat sekä tietenkin parhaat vedonlyöntibonukset. VIP-asiakkaita lähetetään jatkuvasti myös urheilutapahtumiin ympäri maailmaa, joten vedonlyöntiyhtiöillä VIP todellakin on VIP.

Älä käytä vedonlyöntibonuksia väärin

Parhaat veikkausbonukset ovat mahtavia tarjouksia, jotka tyrkyttävät pelaajalle lähes ilmaista rahaa. Näitä mahdollisuuksia ei siis kannata mokata oman tyhmyyden takia. Vedonlyöntibonuksissa on useita erilaisia sääntöjä, joita rikkomalla pelaaja voi menettää lunastamansa bonussumman. Pahimmassa tapauksessa vedonlyöntiyhtiö kokee rikkeet jopa niin vakaviksi, että sulkee kokonaan pelaajan vasta avatun pelitilin.

Sisäistä siis lukemasi bonusehdot huolella, ennen kuin lähdet kierrättelemään bonuksia. Rikkeet voivat nimittäin olla välillä aivan marginaalisen pieniä, ja niihin voi syyllistyä täysin vahingossakin. Peliyhtiö ei tässä vaiheessa kysele, että teitkö tuon tarkoituksella, vai etkö vain epähuomiossa lukenut bonukseen liitettyjä ehtoja läpi. Yksi yleisimmistä rikkeistä on ennenaikainen kotiutuspyyntö, joka useimmissa bonuksissa mitätöi bonuksen, sekä bonusrahalla voitetut varat. Mikäli kierrätystäsi on siis vielä jäljellä, niin älä suotta koita kotiuttaa bonusvaroja, sillä vedonlyöntiyhtiö kyllä tietää missä vaiheessa bonuksesi kierrätys etenee.

Pelaa siis maalaisjärjellä sekä lue bonusehdot läpi, niin pelaat kaikilla vedonlyöntiyhtiöillä täysin turvallisia. Ei ole mitään syytä pelätä, että vedonlyöntiyhtiö eväisi sinulta bonuksen täysin ilman syytä, mikäli et ole rikkonut mitään ennalta määrättyjä sääntöjä. Bonuksien lunastamista ei siis missään nimessä kannata pelätä, vaan täysin päinvastoin. Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat uskomattoman mahdollisuuden tienata lisää rahaa, tai elvyttää hieman osumaa ottanutta pelikassaa!

Vastaa

Jääkiekon MM-kisat 2022 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma